Vetex werft aan !

Uitdaging

Na een grondige opleiding zal je ons portfolio van gecoate producten beheersen. Je coördineert de lopende productontwikkelingsprojecten en stuurt de operator(en) aan. Je staat in voor het opvolgen, analyseren, evalueren en rapporteren van de uitgevoerde testen. Op de wekelijkse R&D-meetings stel je de testresultaten voor. Je vormt de brug met zowel productie als met de product service officer. Eens je product voldoet aan de vooropgestelde doelstellingen (uitval, efficiëntie,) die je nauwlettend opvolgt, draag je dit over aan productie. Sporadisch technisch advies (voornamelijk in het domein van PU en TPU-coating applicaties) behoort eveneens tot je takenpakket. Je rapporteert aan de R&D Manager.

Profiel

Je bent Bachelor of Master Chemie. Je bent communicatief vlot en analytisch ingesteld. Als echte teamplayer zoek je samen met je collega’s naar kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor onze klanten. Toch kan je ook zelfstandig projecten uitwerken en leiden. Door je positieve ingesteldheid kan je makkelijk met verschillende mensen om en kan je hen op een toffe manier aansturen en opvolgen. Je bent administratief nauwkeurig, toegewijd en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.

Aanbod

Een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, steeds in overeenstemming met je kennis en ervaring. Een toekomstgerichte en boeiende functie in een internationaal, groeiend en

innovatief bedrijf met een aangename werksfeer.

Interesse?

Reageer dan snel via an.verslype@vetex.be of op 051/63 83 75.

Terug naar overzicht