Vetex heeft aangeworven!

Uitdaging

Na een grondige opleiding leer je onze producten en processen kennen. Samen met je collega’s zoek je naar het verbeteren van onze werkmethodes en processen. Intern vorm je de brug met de afdelingen verkoop, planning, onderhoud, kwaliteit en R&D en zorg je voor het optimaal inzetten van medewerkers, machines en grondstoffen. In deze coördinerende rol zie je erop toe dat de productieplanning en de vooropgestelde productiedoelstellingen kunnen worden behaald. In overleg met de directie werk je het productiebeleid uit. Budget, klachten en niet conforme producten volg je op en stuur je bij waar nodig. Veiligheid op de werkvloer en kwaliteit draag je hoog in het vaandel en je onderneemt hierin actie waar nodig. Je staat in voor de periodieke rapportering met betrekking tot productie en rapporteert aan de CEO.

 Profiel

Je bent Bachelor of Master met ervaring in een leidinggevende rol binnen een technische productieomgeving. Je bent pragmatisch, resultaatgericht en analytisch ingesteld. Met interne en externe gesprekspartners communiceer je moeiteloos met kennis van zaken. Je schrikt er niet voor terug de handen uit de mouwen te steken, maar je werkt evengoed graag conceptueel en procesmatig. Als people manager weet je wat er leeft op de werkvloer en kan je je team van een 40-tal medewerkers technisch bijstaan, enthousiasmeren en naar een hoger niveau tillen. Je bent een teamplayer met zin voor verantwoordelijkheid en weet prioriteiten te bepalen. Toch kan je ook zelfstandig projecten uitwerken en leiden. Ervaring met Lean en 5S zijn daarbij een pluspunt. Nieuwe trends en ontwikkelingen volg je nauwgezet. Door je positieve ingesteldheid kan je makkelijk met verschillende mensen om en kan je hen op een motiverende manier aansturen en opvolgen. Je brengt dan ook het grootste deel van je tijd door op de werkvloer, tussen je team. Ben je daarnaast ook nog pc vaardig en heb je een vlotte talenkennis, dan ben jij de productiemanager die wij zoeken!

 Aanbod

Een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen, steeds in overeenstemming met je kennis en ervaring. Een toekomstgerichte en boeiende functie in een internationaal, groeiend en innovatief bedrijf met een aangename werksfeer.

 Interesse?

Reageer dan snel via an.verslype@vetex.be of op 051/63 83 75.

Terug naar overzicht