Nieuws

Ons kwaliteitsbeleid

Vetex nv is een door waarden gedreven en klantgerichte organisatie die uitblinkt in coating en laminatie voor geavanceerde technische toepassingen. Vetex streeft naar een maximale klantenbinding door het centraal stellen van partnership en het leveren van superieure diensten en producten.

Lees meer

SEAM TAPES V-TRACK by VETEX, YOUR TRACK!

Wanneer het ouderlijke huis te klein is geworden voor de familie, dan breken we het af en bouwen we een nieuw huis. Gewoon Vlaams gezond verstand! Ideaal moment ook om onze aanpak en ons aanbod te herzien en eenvoudiger te maken voor onze klanten.  

Lees meer

Vetex werkt mee aan herbruikbare medische laminaten

Onder de noemer MERLIN (MEdical Reusable Laminates Against Infections) resulteerde een samenwerking tussen Vetex en Centexbel in innovatieve, herbruikbare medische jassen. Het project betekende een hele uitdaging, aangezien aandacht moest besteed worden aan het comfort, de waterdampdoorlaatbaarheid, de virus-, bloed- en bacteriebarrière en het feit dat het bestand moet zijn tegen industrieel wassen en sterilisatie.

Lees meer

Vetex kondigt trots de geboorte aan van het eerste productteam Seam Seal Tapes

Een van de belangrijkste elementen van de nieuwe strategie van Vetex is de ontmanteling van de huidige organisatie en de geleidelijke vervanging door een gloednieuwe structuur die gebaseerd is op in hoge mate onafhankelijke productteams. De geboorte van het eerste productteam ‘SEAM SEAL TAPE’ werd met enige trots in augustus 2012 wereldkundig gemaakt door Product Team Leader (PTL) Henk Descamps.

Lees meer

Nieuwe testapparatuur voor Vetex

Sedert januari 2013 is er een testapparaat voor rubberlaarzen beschikbaar in het fysisch laboratorium van Vetex. Het apparaat wordt gebruikt om waterbestendig schoeisel te testen. De afdeling Quality Control (QC) van Vetex gebruikt het testapparaat om de lekbestendigheid van alle naden die met schoentape van Vetex afgedicht werden visueel te controleren.

Lees meer